Werken met mij

Jij hebt het veel te druk.

Jij staat altijd klaar voor je klanten. Je besteedt alle tijd die je hebt aan ze. En dat doe je heel graag! Maar je merkt dat je niet meer (genoeg) aan het werken aan je eigen bedrijf toekomt. En je vindt ook niet alle werkzaamheden die horen bij het runnen van een bedrijf even leuk. Maar die werkzaamheden moeten toch gedaan worden. Wat nu? 

TOveren kan ik niet, wel je terzijde staan

Hierdoor houd jij tijd over voor je klanten en je ideeën en de werkzaamheden die je zelf leuk vindt. Wil je slechts voor één keer hulp? Of wil je liever structureel hulp? Ik sta voor je klaar. We kijken samen naar wat voor jóu het beste is en waar jij behoefte aan hebt.

Ik ben gespecialiseerd in het ondersteunen van de creatieve onderneemster die heel veel dingen leuk vindt, heel veel ideeën heeft en geen keuzes wil maken. En dat hoeft ook niet!

Onderaan zie je enkele voorbeelden van werkzaamheden die ik voor je kan uitvoeren.

THEEGESPREK: De eerste kennismaking

We plannen een gratis, vrijblijvend gesprek van max. 30 minuten in via Zoom. Hebben we allebei het idee dat er een klik is en dat ik je kan helpen? Dan stuur ik je een passende offerte, zodat je weet waar je aan toe bent.  

Ik ben een echte theeleut, grote kans dat ik met een kop thee zit tijdens ons gesprek. Daarom heet het ook een theegesprek. Het is niet verplicht om thee te drinken. Als jij liever koffie of iets anders drinkt: prima!

Algemene foto 3
Werkzaamheden Lilian Office Support

Technische ondersteuning

  • maken van je website/webwinkel
  • onderhoud van je website/webwinkel
  • websitescan
  • e-mailmarketing
  • maken van een salesfunnel
  • teksten website schrijven
  • social media beheren
  • maken van visuals in Canva

Kosten

Mijn uurtarief is € 57,- per uur.

Spoedtarief: € 75,- per uur. Reactie binnen 24 uur.

Lilian is een zeer toegewijde medewerker. Ze was altijd punctueel en accuraat in wat ze deed. Bovendien was ze zeer creatief en zag ze waar de kansen lagen. Communicatief was ze sterk, ze kon goed duidelijk maken wat ze wilde en was een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Voor het Christiaan Huygens College heeft ze meegeholpen om de scholennaam op de kaart te zetten.

Loes Corbeij

rector, Huygens Lyceum

Chat openen
Hoi, Lilian van Lilian Office Support hier. Leuk dat je op mijn website komt kijken. Waarmee kan ik je helpen?