HET MAKEN VAN EEN WEBSITE/WEBSHOP

In deze tegenwoordige tijd waarin veel online te vinden is, kun je als ondernemer niet meer zonder een website, je eerste visitekaartje. Het is belangrijk een website te hebben die laat zien wie jij bent en wat je voor product/dienst aanbiedt. En het is ook heel belangrijk dat je website veilig is, klantvriendelijk en natuurlijk moeten je klanten je website/webshop goed kunnen vinden.

Wil jij een nieuwe website? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt je website zelf bouwen. Maar heb je voldoende tijd hiervoor? Heb je genoeg tijd hiervoor? 

Je kunt er ook voor kiezen het maken van je website/webshop uit te besteden.

 

Samen met jou maak ik je website

Jij geeft aan wat je voor inhoud op je site wilt en wat je wilt uitstralen. Vervolgens maak ik je website in WordPress en daarbij gebruik ik het thema Divi. Wil je liever een ander thema? Natuurlijk is dit bespreekbaar.

Weet je nog niet wat voor teksten je op je website wilt? Weet je nog niet wat voor lettertype? Ook daar kan ik je bij ondersteunen. Ik stel veel vragen om de juiste website voor je te kunnen bouwen en ik geef tips.

Een webshop maken

Wil je een webshop gemaakt in WordPress met WooCommerce? Ik maak deze graag voor je.
Daarnaast heb ik ruime ervaring met een webshop maken in MijnWebwinkel.

Samen maken we de webshop die jij graag wilt hebben.

Een website maken doe ik samen met jou, in jouw huisstijl.

MIJN WERKWIJZE BIJ HET MAKEN VAN EEN WEBSITE/webshop:

We hebben een online (vrijblijvend) kennismakingsgesprek van max. 30 min. In dit gesprek vertel je je ideeën en wensen voor je website. We kijken of we een klik hebben. Als we die hebben, dan maak ik een offerte op maat voor jou.

Ga je akkoord met mijn offerte, dan is dit mijn werkwijze:

  • Ik stuur je de eerste van drie facturen.
  • Jij stuurt alle teksten en afbeeldingen, het logo en je huisstijlkleuren.
  • Je geeft 2 websites door die je heel mooi/goed vindt en waarom en 2 websites die je niet mooi vindt en waarom. Zo leer ik je smaak een beetje kennen.
  • Ik maak je homepage.
  • Je kunt aanpassingen doorgeven.
  • Na akkoord op de aanpassingen stuur ik je de tweede factuur.
  • Ik ga je website verder maken.
  • Ik lever je website in concept op.
  • Na de conceptoplevering kun je nog aanpassingen doorgeven, die ik vervolgens verwerk. Als je wilt, dan kunnen we een zoomafspraak van max. 30 min. maken om de aanpassingen te bespreken. Ik bevestig de aanpassingen op papier.
  • Ik lever je definitieve website op.
  • Ik stuur de derde (laatste) factuur.

Ik werk ook vaak ’s avonds. Maar maak je geen zorgen, dat verwacht ik niet van jou! Je kunt natuurlijk reageren wanneer je wilt.