Onderhoud website

Onderhoud van een website is belangrijk

 

Je website is in de lucht en je leunt lekker achterover. Dat is afgerond!

Maar nee, je bent nog niet klaar. De online wereld staat niet stil en daarom is het belangrijk om te zorgen dat je website veilig, up-to-date en functioneel blijft. En dat doe je door je website te blijven onderhouden. En door dit dagelijks te doen, is het een routineklusje dat je niet veel tijd zou moeten kosten.

Toch werkt dat in de praktijk vaak niet. Onderhoud is vaak het ondergeschoven kindje. Het is zo verleidelijk om te denken: ach, ik sla een keer over. En voordat je het weet, is er weer een maand zonder onderhoud voorbij.

 

Dat kan anders!

Voor een vast bedrag per maand je website veilig en up-to-date

UP-to-date houden moet goed gebeuren

Het up-to-date houden van je WordPress website hoeft niet moeilijk en ingewikkeld te zijn. Het moet wel goed moet gebeuren. Als je te snel een update maakt van je plug-in(s) of thema, dan kunnen er nog te veel kinderziektes in zitten. Of het werkt nog niet goed in combinatie met WordPress. En dan kan je site de functionaliteit verliezen.
Als je te lang wacht met updaten, wordt je site onveilig. 

Laat mij je website onderhouden. Zo hoef je dit niet zelf bij te houden, maar zorg ik dat alles altijd up to date is en op het juiste moment geüpdatet wordt.

 

Ik zet graag mijn bouwhelm op om het onderhoud voor je site te doen.

Lilian doet het onderhoud van mijn website en webshop en wat ben ik blij met haar! Ik heb er zelf niet zo heel veel kaas van gegeten, ik kan m’n website goed aanpassen, maar de updates van wordpress en de plugins kost me zelfstandig gewoon veel tijd. Sinds ik met Lilian werk zie ik dat alles steeds netjes geupdate wordt, zonder dat het mij tijd kost. Heel fijn!
Wat misschien nog wel het fijnste van allemaal is, is dat ik Lilian ook kan vragen als ik het zelf even niet meer weet. Als er iets fout gaat of als ik iets nieuws toe wil voegen aan mijn website bijvoorbeeld. Zij kijkt dan mee, waardoor ik veel meer vertrouwen heb dat het allemaal goed komt.

Cora McCulloch

eigenaresse, Cora's Knit Knacks

Chat openen
Hoi, Lilian van Lilian Office Support hier. Leuk dat je op mijn website komt kijken. Waarmee kan ik je helpen?