Meer info over mij

A

denken in mogelijkheden

A

betrouwbaar

A

zie snel verbanden tussen zaken

A

loyaliteit

A

doorzettingsvermogen

Ik ben Lilian

Hi, mijn naam weet je dus al. Nou nog wat meer achtergrondinformatie over mij.

Ik ben een zeer trotse eigenaresse van 2 bedrijven: Lilian Office Support en Lilian’s Hobby. De webshop is gericht op haken en borduren.

In loondienst heb ik veel ervaring opgedaan als bestuurssecretaresse en secretaresse raad van toezicht. Maar in mijn baan kon ik mijn belangstelling voor het bouwen van websites, de technische kant van websites, ed. niet kwijt. Ik ben een opleiding technisch VA gaan volgen. Toen ik mijn baan verloor twee jaar na mijn diagnose borstkanker, heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen als technisch VA+.

Bij werken met mij kun je zien wat ik allemaal kan doen voor je. Ik volg regelmatig crsussen en webinars om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De onlinewereld staat tenslotte niet stil! En ik vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen.

Waar ik van hou

Achter de schermen

Oorspronkelijk kom ik uit Voorburg, vlakbij Den Haag. Inmiddels woon ik al jaren samen met mijn man in het zuiden van het land. We zijn allebei gek op de zee, dus onze droom is om ooit een huis vlakbij zee te hebben.

We hadden 2 gekke, maar superlieve katten. Ik ben een echt kattenmens. En daarnaast een uilengek. Ik heb een tattoo van het ijzeren vuurtorentje in Westkapelle met een klein uiltje en een borstkankerstrikje op mijn bovenarm.

Verder hou ik van borduren, haken, lezen, schrijven, puzzelen, koken, bakken, fietsen en zxwemmen. En ik ontwerp borduur- en haakpatronen en sieraden. Ik zeg altijd dat ik 350 jaar moet worden om alle creatieve proecten en ideeën uit te voeren. Ik verveel me nooit.

Be the kind of woman

that when your feet hit the floor,

the devil says:

“oh crap, she’s up

Eind augustus 2018 kreeg ik de de diagnose borstkanker. Inmiddels ben ik kankervrij en heb “slechts” nog een aantal jaren hormoontherapie te gaan. Ik heb bijna het hele pretpakket gehad: chemo, bestralingen en een amputatie. O ja en hyperbare zuurstoftherapie. Tijdens het behandeltraject heb ik genoeg slechte dagen gehad, naast een heleboel goede. En bovenstaande quote zorgde ervoor dat ik toch elke dag mijn bed uitkwam en positief bleef.

Door het hele borstkankertraject ben ik me extra gaan realiseren dat het belangrijk is om te doen waar je gelukkig van wordt. En dat je eigen manier de beste manier is.

Woorden waarmee anderen me omschrijven:

heeft zelfspot

heeft gevoel voor humor

is positief

is sociaal

spontaan

is flexibel

heeft fantasie

Ik pas me snel aan verschillende omstandigheden aan. Ik kan snel schakelen. Ik vind het geen probleem om veel verschillende werkzaamheden op een dag te doen. Sterker nog, ik hou van die afwisseling!

Lilian heb ik leren kennen als een vrolijke, leergierige en gemotiveerde vrouw met veel humor. Binnen haar werk heeft ze een mooie balans in accuraat en serieus werken en sociaal en humoristisch in de omgang. Ze is een kei in zaken uitzoeken, inrichten en organiseren. Het is dus niet alleen fijn om met Lilian samen te werken, bij Lilian weet je dat zaken goed en professioneel geregeld worden.
Dorine van Soest - de Man

eigenaresse, doorESSENZA

Chat openen
Hoi, Lilian van Lilian Office Support hier. Leuk dat je op mijn website komt kijken. Waarmee kan ik je helpen?