Een theegesprek is een ander woord voor een vrijblijvende eerste kennismaking van 30 min. 

Ik ben een enorme theeliefhebber en drink dit dus ook heel veel. Grote kans dat als ik (online) heb afgesproken met jou of met andere onderneemsters, ik een glas thee in mijn handen heb. Geen kopje, want daar kan te weinig in. Nee, ik wil een stevig glas en eigenlijk het liefst een beker. Dat vind ik fijner vasthouden. Mijn favoriete theesmaak is groene thee sinaasappel-mandarijn.

 Natuurlijk is het geen probleem als jij koffie of iets anders wil drinken tijdens ons theegesprek. Ik lust alleen geen koffie, heb ik ook nooit gedaan. Ik zeg altijd voor de grap: als je mij koffie ziet drinken, dan vergaat de wereld.

Ben jij een koffie- of theeliefhebber?

 Waar gaat een theegesprek over?

 Tijdens het theegesprek bespreken we waarbij ik je kan helpen. Ik kan je o.a. helpen met het bouwen van een website, het onderhouden van je website/webshop, een quickscan uitvoeren. Maar ik kan je ook helpen met andere werkzaamheden waar jij niet aan toe komt. Heb je geen tijd om een blog te schrijven? Heb je geen tijd om productteksten te schrijven? Is je mailbox overvol? Liggen er nog zoveel werkzaamheden dat je niet weet waar je moet beginnen? Zou je graag een planning willen maken, maar je weet niet hoe te beginnen? Tijdens het theegesprek kijken we welke werkzaamheden ik voor jou kan uitvoeren. Na het theegesprek krijg je een passende offerte. Elke onderneemster is anders, dus elke hulpvraag is anders. Je krijgt een offerte, op maat gemaakt voor jou. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Waarom noem ik het een theegesprek?

Zonder thee kan ik niet. En een samenwerking kan niet zonder een eerste kennismaking. Als ik aan thee denk, denk ik aan ontspanning. En dat is de sfeer die ik wil tijdens een eerste kennismaking: een ontspannen sfeer, waarin we kijken of er een klik is en we met elkaar willen werken. 

 Ben je benieuwd of ik je kan helpen? Mail me om een theegesprek te plannen. Ik zie je graag online, met mijn beker thee in mijn handen!

Chat openen
Hoi, Lilian van Lilian Office Support hier. Leuk dat je op mijn website komt kijken. Waarmee kan ik je helpen?