Dat is een vraag die ik vaak te horen krijg. En eigenlijk is het heel simpel. VA betekent virtueel assistent.

Een virtueel assistent is een zelfstandige professional (ondernemer) die andere ondernemers adviseert en ondersteunt. Op virtuele basis en dan vooral online vanuit haar/zijn eigen kantoor. Een virtueel assistent adviseert over en zorgt voor de uitvoering van specifieke of alledaagse taken en projecten. Zij/hij helpt bij het inrichten van systemen en tools voor terugkerende taken en neemt taken over. Een technisch VA ondersteunt op het gebied van websites bouwen, onderhouden, e-mailmarketing, ed.

Voordelen van een VA:

  • Flexibele inhuur
  • Geen extra kosten
  • Levert geld op
  • Bespaart tijd en levert rust op

Flexibele inhuur
Je kunt mij op uurbasis of per week/maand inhuren. Je kunt ook een strippenkaart afnemen. Je koopt het aantal uren in wat jij op dat moment nodig hebt. Het samenwerken is enorm flexibel, door het werken op afstand. Maar ook doordat je heel gericht mij voor een aantal uren inhuurt.

Geen extra kosten
Met een VA heb je geen personeelskosten, zoals sociale verzekeringen, ziektekosten, of verplichte premies. Je hoeft niet door te betalen bij ziekte of afwezigheid. Je zit niet tijden vast aan een VA.

Levert geld op!
In de tijd dat ik voor jou aan de slag ben, kun jezelf deze tijd aan iets anders besteden. Iets waar jij goed in bent en aandacht aan wilt besteden.

Rust en tijd
Ik neem je taken uit handen, ondersteun jouw projecten. Hierdoor kun jij aan de slag met je eigen taken. Je hoeft niet alles alleen te doen!

Chat openen
Hoi, Lilian van Lilian Office Support hier. Leuk dat je op mijn website komt kijken. Waarmee kan ik je helpen?