Meer info over mij

A

denken in mogelijkheden

A

betrouwbaar

A

veerkracht

A

loyaliteit

A

doorzettingsvermogen

Ik ben Lilian

Leuk dat je wat meer wilt weten over mij. Ik stel me graag aan je voor.

Ik ben een trotse eigenaresse van 2 bedrijven: Lilian Office Support en een webshop voor borduren en haken (Lilian’s Hobby).

In loondienst heb ik veel ervaring opgedaan als bestuurssecretaresse. Ik miste echter wat in mijn baan. Ik kon namelijk mijn belangstelling voor het bouwen van websites, de technische achterkant van programma’s ed. niet kwijt in mijn baan. Ik ben een opleiding technisch VA gaan volgen en heb de stap genomen voor mezelf te beginnen.

Ik bied technische VA-diensten en daarnaast ook office management ondersteuning aan. Bij werken met mij kun je zien wat ik allemaal kan doen voor je. Ik volg regelmatig cursussen en webinars om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De online wereld staat tenslotte niet stil! En ik vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen.

Waar ik van hou

Oorspronkelijk kom ik uit Voorburg (vlakbij Den Haag). Inmiddels woon ik al jaren samen met mijn man in het zuiden van het land, ook al zijn we allebei dol op de zee. 
We hadden 2 gekke, maar superlieve katten. Ik ben een echt kattenmens. En daarnaast ook een enorme uilengek. Ik ben dol op borduren, haken, lezen, schrijven, puzzelen, koken,  bakken, fietsen en zwemmen. Ik maak ook eigen borduur- en haakpatronen. Ik zeg altijd dat ik 350 jaar moet worden om alle creatieve projecten en ideeën uit te voeren. Ik verveel me nooit.

Be the kind of woman

that when your feet hit the floor,

the devil says:

“oh crap, she’s up

Eind augustus 2018 kreeg ik de de diagnose borstkanker. Inmiddels ben ik kankervrij en heb “slechts” nog een aantal jaren hormoontherapie te gaan. Ik heb al wel een heel traject van chemo, bestralingen en operaties achter de rug. 

Tijdens het behandeltraject heb ik genoeg slechte dagen gehad, naast een heleboel goede. 
En bovenstaande quote zorgde ervoor dat ik toch elke dag mijn bed uitkwam en positief bleef.

Ooit kreeg ik de vraag: wat heeft de borstkanker je geleerd? Mijn antwoord was: dat ik prima zonder kon. Ik ben me wel gaan realiseren dat de dood best dichtbij is geweest, dus doe ik wat me gelukkig maakt. En ik hou van afwisseling. Afwisseling in mijn werk, in mijn hobby’s. Ik lees ook meestal meerdere boeken tegelijk. En ik heb niet met 1 haakwerk bezig, maar met meerdere. En datzelfde geldt voor een borduurwerk. Altijd ben ik met meerdere borduurwerken tegelijk bezig.