Ik ben Lilian

Leuk dat je wat meer wilt weten over mij. Ik stel me graag aan je voor.

Ik ben een trotse eigenaresse van 2 bedrijven: Lilian Office Support en een webshop voor borduren en haken (Lilian’s Hobby).

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als bestuurssecretaresse. Ik miste wat in mijn baan. Ik kon namelijk mijn belangstelling voor het bouwen van websites, de technische achterkant van programma’s ed. niet kwijt in mijn baan. Ik ben een opleiding technisch VA gaan volgen en heb de stap genomen voor mezelf te beginnen.

Ik bied technische VA-diensten en ook office management ondersteuning aan. Bij werken met mij kun je zien wat ik allemaal kan doen voor je. Ik volg regelmatig cursussen en webinars om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De online wereld staat tenslotte niet stil! En ik vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen.

Een kijkje achter de schermen

Ik woon al jaren samen met mijn man in het zuiden van het land, ook al zijn we allebei dol op de zee. Oorspronkelijk kom ik uit Voorburg.
We hadden 2 gekke, maar superlieve katten. Ik ben een echt kattenmens. En daarnaast ook een enorme uilengek. Ik ben dol op borduren, haken, lezen, schrijven, puzzelen, koken en bakken. Ik maak ook eigen borduur- en haakpatronen. Ik zeg altijd dat ik 350 jaar moet worden om alle creatieve projecten en ideeën uit te voeren. Ik verveel me nooit.