Leuk dat je wat meer wilt weten over mij. Ik stel me graag aan je voor.

Mijn naam is Lilian Spaans en ik ben een trotse eigenaresse van 2 bedrijven: Lilian Office Support en een webshop voor borduren en haken (Lilian’s Hobby).

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als bestuurssecretaresse en secretaresse van de raad van bestuur en raad van toezicht.  Mijn belangstelling voor het bouwen van websites, de technische achterkant van programma’s ed. was groot. Ik ben mezelf hierin gaan specialiseren en heb de stap genomen voor mezelf te beginnen.

Naast de technische ondersteuning die ik bied, bied ik ook office management ondersteuning aan. Bij werken met mij kun je zien wat ik allemaal kan doen voor je. Ik volg regelmatig cursussen en webinars om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De online wereld staat tenslotte niet stil. En ik vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen.

Ik ben gespecialiseerd in het ontzorgen van onderneemsters met lage en wisselende energie, omdat ik hier zelf ruime ervaring mee heb.

Ik woon al jaren samen met mijn man en 2 gekke, maar lieve katten. Ik ben een echt kattenmens. En daarnaast ook een enorme uilengek. Ik ben dol op borduren, haken, lezen, schrijven, puzzelen, koken en bakken. Ik zeg altijd dat ik 350 jaar moet worden om alle creatieve projecten en ideeën uit te voeren. Ik verveel me nooit. Ben je nieuwsgierig of ik jou ondersteuning kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met me op.