Officemanagement

doe de werkzaamheden waar je blij van wordt en die je energie geven

Herken je jezelf in de volgende situaties?

  • Je zit aan je bureau en wilt beginnen aan de werkdag. Je pakt je to-do-list en zucht maar eens. De lijst lijkt alleen maar langer te worden en meer werkuren in een dag heb je gewoon niet. 
    Je bepaalt de prioteiten van die dag en hoopt dat er niet te veel tussenkomt, want anders krijg je (weer) niet alles af.
  • Wat ben je blij dat je een goedlopende onderneming hebt. Je staat altijd klaar voor je klanten en dat waarderen ze zeer. Je merkt alleen dat je niet meer toekomt aan werken aan je bedrijf i.p.v. in je bedrijf. Je fantastische plannen blijven op de plank liggen door tijdsgebrek.
  • Bepaalde periodes in het jaar zijn superdruk. Dan zou je wel een extra paar handen kunnen gebruiken. Maar er zijn ook periodes dat je geen extra ondersteuning nodig hebt.
  • Je hebt nagedacht over het inhuren van personeel. Maar er zijn allerlei redenen waarom dit voor jou geen oplossing is.

Wat nu?

ALS ERVAREN VA ondersteun en adviseer ik je

Ik kan veel verschillende werkzaamheden voor je doen. En dit doe ik graag en goed. Ik regel graag dingen, ben goed in dingen uitzoeken, verbanden leggen en deze talenten inzetten bij veel verschillende taken om ervoor zorgen dat jij de werkzaamheden kunt doen waar jij van gaat shinen en gelukkig van wordt.

 Ik doe de werkzaamheden die jou te veel energie kosten, die je niet leuk vindt of waar je geen tijd voor hebt.

En natuurlijk wil je weten wat ik voor je kan doen. De allerbelangrijkste vraag is: waar kun je mijn hulp bij gebruiken?

VA-DIENSTEN

Werkplek

WAT KAN IK ALS VA VOOR JE DOEN?

In overleg kijken we welke werkzaamheden je graag wilt uitbesteden. En die werkzaamheden kunnen heel verschillend zijn.
Denk aan o.a.:

Beheren mailbox

Beheren agenda

Werkprocessen standaardiseren

Starten en inrichten van een digitale to do list

Maken van een contentkalender

Teksten redigeren

Blogs schrijven

Heb je andere werkzaamheden die je liever uitbesteedt? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag. 

wat is een va?

 

Een VA is een virtueel assistent. Ze is een zelfstandige onderneemster die andere ondernemers adviseert en ondersteunt. Op virtuele basis en dan vooral online vanuit haar eigen kantoor. Een virtueel assistent adviseert over en zorgt voor de uitvoering van specifieke of alledaagse taken en projecten. Zij helpt bij het inrichten van systemen en tools voor terugkerende taken en neemt taken over.

Voordelen van een VA

Geen personeelskosten

Je kunt me een al vanaf 1 uur per maand inhuren

Een VA werkt op afstand, dus jij hoeft geen werkplek te regelen en in te richten

Iedere VA is uniek en er past altijd iemand bij jou

Een VA is flexibel in te huren, voor een grote of kleine klus, voor kortere of langere tijd

Lilian heb ik leren kennen als een vrolijke, leergierige en gemotiveerde vrouw met veel humor. Binnen haar werk heeft ze een mooie balans in accuraat en serieus werken en sociaal en humoristisch in de omgang. Ze is een kei in zaken uitzoeken, inrichten en organiseren. Het is dus niet alleen fijn om met Lilian samen te werken, bij Lilian weet je dat zaken goed en professioneel geregeld worden.

Dorine van Soest - de Man

eigenaresse, doorESSENZA